Summary sem3


Alhamdulillah, berakhir sudah satu episod warna warni kehidupan yang melakar indah memori-memori selama ana di UTM Skudai amnya dan KTC khususnya.Dah lama tak mencoret-coret huruf-huruf yang diuntai menjadi rangkaian perkataan yang kemudiannya menggambarkan situasi, peristiwa, emosi dan perasaan. Ok...ana nak buat pengakuan ni...

Sejujurnya ana hampir sahaja mengkuburkan blog SatuNokhtah ni. Bukan dikuburkan terus dari blogspot...tetapi dikuburkan dari tatapan umum. Menjadikannya private ibarat 'diari' multimedia. Wah..maju kan sekarang nie. Tulis diari gune blogspot. Ye la..sure tak hilang dan orang tak bace. Kenapa dan mengapa...biarlah rahsia.

Sejujurnya juga, ana tak mahu ade article copy paste dalam blog ana..tetapi atas sebab-sebab tertentu dan tak mahu blog ini makin bersawang..wujud lah article copy paste seperti dalam entry sebelum ini. Bukan tak suka article copy paste, cuma sekadar mahu memaksa diri untuk berjinak-jinak dengan dunia penulisan. Kalau tak dipaksa dan masih bermanja-manja dengan apa yang ada tanpa mengolah pembacaan, otak pun akan mula la berkarat. Malas berfikir. Terima apa sahaja yang dibaca...so tak jadi pape la kalau gitu..

sejujurnye juga juga, sem ini memang best.

sejujurnya juga juga juga, sem ini ana diuji dengan demam, selesema n batuk yang berpanjangan. (Anis, my x-rumate said dat i awayz in a sick mood)

sejujurnya juga juga juga juga, sem ini ana banyak mengenali diri sendiri

sejujurnya juga juga juga juga juga..opss..da nak mula merepek la nie...^ ^

Jom tengok program2 sem ni y ana berkesempatan join:

KEM PEMANTAPAN JKMKTC 09
Tempat: Hutan Lipur Sungai Sedim, Kedah



well..penat..Menjelajah dari pangkal ke hujung Malaysia.
Dari Johor ke Kedah dan Kedah ke Johor.
Tapi seronok.
Da lame tak gi camping..
da lame tak gi jungle trakking..
da lame tak merentas sungai..
da lame..da lame dan da lame...

KEM KREW MHS & MHS 09
Tempat : Watercity Resort Melaka, KTDI & KTC UTM Skudai


Tym kem..tempat program yang sangat cantik.
Dengan kapal besar n titi gantungnye.
tak lupe juge...bilik penginapan yang sangat mewah


Tym minggu MHS, dapat banyak pengalaman.
adik2 yang sporting n family yang riang gumbira



 nie struktur organisasi family krew MHS kitorang...



sumber simpanan artifak Baby@Dijah

PRESTIC 09 
Sub Program : Cooking Sifu
Vanue:KTC UTM Skudai

 

EXPLORACE KELAB REMAJA UKHUWAH 09
Vanue: KTC n Balai Cerap UTM Skudai
  
 

KEM SMART SOLAT
Tempat: SMK Taman Universiti

Jom Mantapkan SOLAT kita
 
 

KARNIVAL WANITA 2009 (KAWAN 09)
Tempat: Pusat KoQ n L50 UTM Skudai
 
Suke dengan teater Sakinah ^ ^
Sakinah memang Best n Mantap!!
hehehe

 

BENGKEL MANIK KAWAN 09
Tempat: L50 UTM Skudai

Nie program sub bawah Kawan 09..tapi ana tolong sahabat ana, Intan.
Setelah berhempas pulas dengan playar n manik2..
peserta telah menghasilkan gelang y cantik n cumil2 belaka..

 

RnR KTC
Tempat: KTC UTM Skudai
 
 

JAMUAN RAYA ANAK PERAK 2009 (JARAK 09)
Tempat: Dewan Jamuan banggunan HEP, UTM Skudai 
 
Berjumpalah kami orang kampung yakni YOP n YONG UTM Skudai



Sejujurnya lagi lagi lagi lagi lagi dan lagi, ada lagi program..tapi gambar tiada dalam simpanan kerajaan

Ihya' Ramadhan 2009 (IHRAM 09)
 Program-program BADAR ( Ceramah Isra' Mikraj, Kelas Tajwid & Jamuan Raya BADAR )
Program-program lain


Sejujurnya lagi x7.. ana telah berlaku kejam kepada SEPUR..

Ana kenalkan dulu..
jeng3x



inilah SEPUR..
Tau ape kekejaman ana??



recognize da different??
now..she just lyk n alien workshop
without her beautiful eyes
hohoho..
huhuhuuuuuuuuuu



maaf ye sepur..jangan la merajuk da..

1 comments:

gambar2 program dikecilkan..boley 'klik' on picture untuk memilih view y lebih besar.