i lykkk it..aha aha

Jom bertutorial..

Nak letak 'i like' di blog macam kat facebook??

Sudah diaplikasi di blog sendiri, anda bila lagi??
Tahniah kepada Norazlinda Bt Amin yang telah menjadi orang pertama yang 'like' =D

Nak cuba juga?? Boleh la singgah sebentar di blog en.FID

(Sebenarnya dah cuba copy n paste di blog ni..tapi die keluar separuh je. x Chantek. Maka ana delete semula~mungkin En.fid telah membuat sesuatu dengan blognya. Hahaha)

Masa ana cuba save coding yang telah di copy n paste, ade error yang keluar berbunyi:


The reference to entity "layout" must end with the ';' delimiter
So, sape yang keluar error yang sama, boleh la tambah amp; selepas simbol &..

Selamat mencuba

0 comments: