Umurku bertambah lagi

Ibn Mas'ud berkata
"Perkara yang paling sedih bila tiba tahun baru adalah umurku bertambah
tetapi amalanku tidak bertambah...
"

Semoga dengan bertambahnya umur ana ini
Bisa menjadi pemangkin untuk menambah amal
Ameen

Syukran buat semua yang mengingati dan menghargai diri ini
Terharu. Sob3x

Belat-Bear Coklat
Becik-Bear Kecik
Belo-Bear love
Betal-Bear Bantal
Beru-Bear Biru
Beger-Bear Tiger
Sepur-Semut Purple
~Actually tak tau nak bagi nama ape. =P ~

Oh ya, Coklat Tiramisu dalam gambar tersebut mengajar erti hidup oo.
Mula masuk dalam mulut..pahit sangat
Tapi lama-lama menjadi manis. Manis-manis white choc
Macam dalam hidup juga
Kalau tak melalui erti kepahitan,
masakan kita ketemu dengan kemanisan.
Yang penting..perlu sabar dengan segala rintangan dan dugaan yang dihadapi
jangan mudah putus asa ye
Syukran buat Cik Farahiza Izzati Roni

Tungku Lilin aromateraphy berbau vanilla..
ni pemberian Dijah@baby@Cik berus
Excited bila dapat sebab ana ada banyak lilin
Hahahaha
Mari bakar lilin
jangan bakar bilik
Akhirnya, satu bilik berbau Vanilla
semua baju pun melekat bau yang sama
Bau vanilla buat orang jadi lapar
Kruk..kruk..kruk..(bunyi perut)
=P

Alhamdulillah dan terima kasih juga buat cik Umi
Today is my day~so mimito belanja. Yey ^_^
Menikmati ABC sama pisang goreng dan seangkatan dengannya
Sayang mimito selalu


~Kek 1~
 Suprise party dari Cik Hot (Aisyah), En. Loving n Caring (Hassan), En.Comel (Syeb) dan En.Mysterious (Farid). Sekali dengan kehadiran Cik Berus (Dijah @ Baby), Dilla dan Hamizah. Arigato buat semua. 

Kek 2~Iftar n celebration bufday bulan 3 n 4. Syukran buat adik-adik dan sahabat-sahabat KRU ^_^.

Buku 1~10 Tokoh Idola Muslimah. Syukran buat orang dari Tambun. Moga ana boleh mencontohi kebesaran jiwa mereka.

Buku 2~101 Rekreasi Hati (Pernah jalan sensorang kat SUB n ternampak buku ni, nak beli tapi tak bawa duit..Tiba-tiba ada orang bagi buku ni ~Terima Kasih banyak2)

::Lain-lain::
Syukran buat --> My Family, Intan Hazila, Faezah Md Noor, Siti Aisyah, Siti Solehah, Ku Nor Zawani dan tidak dilupakan buat semua-semua yang telah wish melalui FB, SMS mahupun e-mail. 

                

Semoga nikmat umur yang diberikan Allah akan membuahkan hasil
untuk dibawa menuju ke negeri abadi


~Selamat Hari Lahir juga buat mereka~
Nur Sakinatul laila Mohd Jasni - 18/3
Hayatun Syamilah Mohd Jasni - 24/3
Mak Long @ Hjh Junaidah Kasani - 25/3
Atok @ Hj Kasani b Mokhsen - 27/3
Sepupu @ Muhammad Afiq - 30/3
Sepupu @ Muhammad Hariz - 31/3
Sepupu @ Ainnur Hani - 2/4

5 comments:

maka, orang itu pun semakin tua.. kikiki..
saya still maintain "keanak-anakan" lagi.. so, muda sampai bila2 la. hahaha...

 

adeh,,kamu bg nama dia as betal..aishh..xbesh.. tp lg beter dr 'Buntal" bunda bantal :P

 

NC~Sesuatu itu tidak akan kekal selamanya kan? Perubahan demi perubahan akan ttp berlaku seiring waktu sehingga tiba akhirnya usia. =)

Bunda~xsedap ea betal?? Hahahaa..Tp buntal mcm lg besh r bunda =P. Kikiki. Btw, syukran tuk buntal. Tengok buntal, ingat bunda. =)

 

alhamdulillah...rasa bahagia bila sahabat2 meraikan.... ^_____^
sanah helwa dik!

 

K.salfiza~ Yup. Bahagia sebab Allah pujuk segala kesushn & kesedihan dengan kasih sayang dari sahabat2. Syukran kak ^_^